نمای سرامیک

Ceramic Facade

نمای سرامیک یکی از جدیدترین نمای ساختمان است. از آنجا که نمای ساختمان اولین موردی است که بیننده می بیند، انتخاب طرح و مواد مناسب بسیار مهم است.

مدت هاست که استفاده از سیمان سفید، سیمان سیاه و سنگ معمول است، اما با ظهور سرامیک ها تحول عمده ای در صنعت ساختمان ایجاد شده است. در حقیقت، تولید سرامیک منعکس کننده پیشرفت مهندسی متالورژی در مهندسی عمران است. سرامیک ها از تنوع زیادی در طرح و رنگ برخوردارند.

علاوه بر طیف گسترده ای از نمای سرامیکی، مزایای چشمگیر این نما توجه اکثر مصرف کنندگان را به خود جلب کرده است.

از نمای سرامیک می توان برای زیبایی در نمای خارجی ساختمان استفاده کرد که علاوه بر زیبایی که به نما می بخشد، مزایای دیگری نیز دارد که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت. تا انتهای مقاله با بانیان نمای مبنا مجری انحصاری طراحی و اجرای نمای خشک و مدرن همراه باشید تا با طرح ها و مدل های مدرن و زیبا از سرامیک نمای ساختمان آشنا شوید.

نمای سرامیک بانیان نما

مزایای استفاده از نمای سرامیک چیست؟

استفاده از نمای سرامیک در ساختمان علاوه بر زیبایی بصری، مزایای دیگری نیز دارد. بهتر است بدانید که سرامیک های مورد استفاده در دکوراسیون داخلی مانند سرامیک کف آشپزخانه، سرامیک پذیرایی و … با سرامیک ساختمان نما متفاوت است. سرامیک های به کار رفته در نما سرامیک خشک یا تمام رنگ است که علاوه بر زیبایی از دوام بالایی نیز برخوردار است. از این نما می توان برای اهداف مختلفی از جمله اداری، تجاری، مسکونی، داخلی، ایستگاه مترو، ترمینال و … استفاده کرد. استفاده از این نما در زمینه معماری بسیار مفید است. اما جنبه های مثبت نمای سرامیک چیست؟

  1. سازگاربودن نمای سرامیکی با شرایط مختلف آب و هوایی
  2. سبک بودن نمای سرامیکی
  3. مقاومت شیمیایی بالا
  4. مقاومت در برابر اشعه uv
  5. مقرون به صرفه بودن
  6. تنوع زیاد در طرح سرامیک
نمونه نمای سرامیک شرکت بانیان نما

معایب استفاده از نمای سرامیک ساختمان

  1. عایق نبودن نمای سرامیک به سرما و گرما 
  2. عایق نبودن نسبت به صدا
  3. نمای سرامیکی بازتاب نور دارد. 
  4. استفاده از سرامیک در نما به دلیل مشخص بودن بندهای آن و مشکل پیوستگی باعث می شود تا زیبایی ساختمان کاهش پیدا کند. البته با استفاده از روش های نصب می توان تا حدودی مشکل پیوستگی آن را کاهش داد.
  5. عدم مقاومت در تغییرات جوی

 

استفاده از سرامیک در نمای مدرن

سرامیک در نما مدرن به دو صورت انجام می شود، شیوه خشک و شیوه ملات دار باید توجه به نوع سرامیک داشت. چرا که سرامیک مخصوص نما با سرامیک عادی دیوار و کف متفاوت است و در صورتی که قرار است با ملات نصب گردد حتما باید قابلیت جذب در پشت سرامیک وجود داشته باشد و اگر در ارتفاع نصب می شود حتما به نما اسکوپ گردد. اما در شیوه خشک کاملا متفاوت است. در این شیوه نصب سرامیک، ابتدا نما آهن کشی میشود و سرامیک توسط نگهدارنده های مخصوص به زیر سازی متصل میگردد. بهتر است در پشت این سرامیک ها لایه توری پلاستیکی و یا فلزی قرار بگیرد تا در صورت شکسته شدن از سقوط آنها جلوگیری شود. همچنین در هنگام نصب سرامیک در نما به شیوه خشک فاصله ای چند میلیمتری بین

سرامیک ها گذاشته میشود که هم از شکسته شدن آنها در اثر انقباض و انبساط جلوگیری میکند و هم زیبایی بیشتری دارد.

 

دریافت مشاوره رایگان

انواع چسب و مواد برای چسباندن سرامیک

چسب پودری پلیمری تک جزیی بر پایه سیمان و فیلرهای معدنی و افزودنی پلیمری تولید شده است..
از چسب پودری پلیمری تک جزیی برای وصل کردن مواد پایه معدنی از جمله کاشی و سرامیک و بلوکهای سبک با اطمینان میتوان استفاده گرد . چسب پودری پلیمری ، چسب فوق تک جزیی بوده و مواد پلیمری بصورت پودر در آن وارد شده که همین مزیت استفاده از چسب پودری پلیمری تک جزیی را در مقایسه با چسبهای دو جزیی بسیار راحت میکند..
استحکام چسب پودری پلیمری تک جزیی حداقل دو برابر ملاتها معمولی از خصوصیات قابل ذکر چسب پودری پلیمری تک جزیی بوده که برای اتصال سنگهای نما بسیار با اهمیت میباشد.
چسبندگی زیاد چسب از خصوصیت قابل ذکر چسب پودری پلیمری تک جزیی میباشد که کار را برای اتصال کاشی و یا مصالح دیگر بسیار راحت میکند

جزئیات نصب سرامیک​

استفاده از نمای سرامیک نقش به سزایی در زیبا سازی فضا داخلی و خارجی دارد
در هنگام نصب سرامیک جهت اطراف بازشو ها، خرپشته و فلاشینگ ها چنانچه از سرامیک استفاده می شود . بایستی قبل اجرای سرامیک از پوشش عایق رطوبتی و حرارتی استفاده شود.

سرامیک خشک DRY CERAMIC

در سیستم هایی که از سرامیک خشک به عنوان نمای اصلی استفاده می شود، به دلیل اینکه کلیه مصالح در معرض عوامل جوی قرار دارند، بایستی اجزای کار در مقابل زنگ زدگی مقاوم باشند.
در این نوع سیستم ها به دلیل اینکه پروفیل های عمودی آلومینیومی از میان درز سرامیک ها دیده می شوند، به جهت زیبایی بیشتر این پروفیل به رنگ مشکی رنگ آمیزی می شود.
درز میان سرامیک ها 6 یا 8 میلی متر تنظیم می شود. باز بودن این درزها این امکان را فراهم می آورد که هوا در پشت سرامیک ها جریان داشته باشد و از ایجاد تقطیر در پشت سرامیک ها جلوگیری به عمل آید.
جهت عایق شدن دیوارهای خارجی می توان از فضای مجوف موجود میان سرامیک ها و دیوارهای خارجی جهت نصب مواد عایق صوتی و حرارتی استفاده کرد.
جهت اطراف بازشوها (پنجره ها)، خرپشته و فلاشینگ ها چنانچه از سرامیک خشک استفاده می شود، بایستی قبل از اجرای سرامیک ازپوشش عایق رطوبتی و حرارتی استفاده شود. استفاده از ورق های آلومینیوم کامپوزیت هم در این محل ها مناسب است.

نمای سرامیکی

نکات مهم استفاه از نمای سرامیک ساختمان

  • برای استفاده از نمای سرامیک بهتر است از کاشی های براق معمولی استفاده نکنید.
    این به دو دلیل مناسب نیست. ابتدا درخشش کاشی با گذشت زمان کمرنگ می شود. ثانیاً به دلیل روشنایی زیاد احساس خوبی را به بیننده منتقل نمی کند. بهتر است از سرامیک های رنگ روشن استفاده کنید. اکثر کاشی های سرامیکی به صورت دیجیتالی چاپ می شوند. بنابراین ، در حضور خورشید ، رنگ آنها کمرنگ می شود و کدر و مات می شوند.
  • در مناطق سردسیر از سرامیک های تمام رنگی استفاده کنید. اگر می خواهید از سرامیک در سرما و رطوبت بالا استفاده کنید ، باید از نوع کامل باد استفاده کنید. سرامیک های بادی کامل جذب آب بسیار کمی دارند. این ویژگی خاص از کنده شدن و خراب شدن سرامیک ها جلوگیری می کند. به عبارت دیگر، این باعث افزایش طول عمر و دوام سرامیک می شود.
  • هنگام نصب سرامیک از نوار ضد آب استفاده کنید. بند ضد آب مانع از جذب رطوبت از پشت سرامیک می شود. بنابراین استفاده از بند ضد آب احتمال لایه برداری سرامیک را کاهش می دهد.
  • از پودر سیمان خشک در پشت سرامیک استفاده نکنید. زیرا به دلیل گرمازدگی یا شوک سرامیکی ریشه کن خواهد شد.

جمع بندی نمای سرامیک ساختمان

در پایان ، باید گفت که اگرچه نمای سرامیک دارای اشکالاتی است ، اما مزایای آن کم نیست. بهتر است به سایر عناصر ساختمان و علایق خود و همچنین برآورد هزینه توجه کنید و سپس مواد مناسب را انتخاب کنید. سپس از نمای مناسب آنها استفاده کنید.

کاتالوگ سرامیک نما - نمونه نمای سرامیک

هچنین شما می توانید جهت دیدن نمونه های بیشتر نمای سرامیک به قسمت پروژه نمای ساختمانی بانیان نما مراجعه نمایید.

 
نمای ساختمان سرامیکی
نمای ساختمان سرامیکی
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on pinterest
Share on email
Share on print

10 پاسخ

    1. سلام محمد حسین عزیز
      سرامیک محدودیت رنگ ندارد. هر رنگ که مورد نظر کارفرما و طراح باشد، قابل استفاده است.

  1. از کجا بفهمم که سرامیک برای نمای ساختمان من مناسب هست؟ مدت هاست که دارم تحقیق میکنم برای ساختمانم چه نمایی بزنم

    1. سلام مهندس کاشانی عزیز
      سرامیک پرسلان به خاطر اینکه جذب آب ندارد و در مقابل گرما و سرما مقاومت دارد برای نما کاملا مناسب است. در ضمن امکان تعویض نما بعد از چند سال هم وجود دارد به خاطر اینکه بار مرده کمتری به نما وارد میکند کاملا مناسب می‌باشد و نمای مدرن و خاص تری به ساختمان می دهد.

  2. سلام
    جزییات نصب نمای خشک را در سایت شما پیدا نکردم
    1- محل برش روی سنگ یا سرامیک برای نصب نمای خشک معلوم نیست چه ابعادی دارد
    2- در نصب نمای خشک ، چند سانت از دیوار جلوتر میاد ؟ یا فضای مرده جقدر است ؟
    3- نصب روی دیوارهایی که با اجر گری کار شده و سطح صاف برای نصب براکت ها را ندارند چگونه است و پرت قضای مرده در نصب نمای خشک بر روی دیوار گری ناصاف جقدر خواهد بود ؟

    1. سلام ناصر عزیز
      با شماره 09125133599 آقای مهندس صفرزاده تماس بگیرید
      آماده پاسخگویی به شما هستند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Button